NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 1/24/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes tu mám pro vás nové nákupy a novinky, moji oblíbenou chlubící rubriku, kterou ale dost zanedbávám. Většinou vám nákupy prezentuju na Instagramu, ale sem to taky patří, tak alespoň jednou za čas je to nutnost. Jako první tu mám svoje sváteční šaty, které jsem měla mimo jiné na vánočním focení. Nečekala jsem, jak komplikované bude sehnat šaty s flitry, s dlouhými rukávy, s výstřihem a zároveň i zajímavě řešené střihem. I když, teď když to po sobě čtu, tak to asi nejsou úplně malé nároky a ve finále je spíš štěstí na ně narazit, to je fakt. Chtěla jsem nějaké stříbrné, možná zlaté, ale nakonec mám tělové s růžově zlatými flitry. 



Taky jsem si objednala popruhy a řetízky na kabelku, vlastně na kabelky, protože se dají připnout na jakoukoliv kabelku nebo psaníčko. Vybrala jsem si jeden matně kávový a druhý v takovém mramorovém vzoru. 



Přesně takový typ náušnic mám nejraději, decentní, hezké, malé kamínky a přitom zaujmou. Na ušním lalůčku vypadají kouzelně, ráda nosím vlasy za uchem a tím spíš dávám na odiv náušnice. Mám ráda i kulaté, srdíčka nebo visací. Hvězdičky jsem sháněla celkem dlouho. Narazit na ně nebylo snadné. 



Aby to bylo kompletní, mám tu i kosmetiku, která mi přibyla do mojí výbavy. Z vlasové kosmetiky je to maska a šampon značky Kérastase, řada Blond Absolu. Řada Blond Absolu obsahuje celkem osm produktů - časový krém pro hloubkovou péči Blond Absolu Cica Fresh, šamponovou lázeň Bain Ultra-Violet, intenzivní vyživující olej Huile Cicaextreme, šamponovou lázeň Bain Lumière, masku Ultra-Violet, finální péči Cicaplasme, regenerační masku Cicaextreme, krémový šampon Bain Cicaextreme a noční sérum Cicanuit. Já si zvolila dva produkty - šamponovou lázeň Bain Lumière a masku Cicaextreme. Tato maska je hloubkově regenerační, vlasům dodává regeneraci a hydrataci. Já ji ráda používám u každého mytí místo kondicionéru. Někdo nanáší masku jen do konečků, někdo i do délek. No a já se toho nebojím a jednou za měsíc masku nanesu opravdu všude, ale o to lépe ji pak musím vymýt. V takovém případě pak nedávám už ani olejíček. Hlavní aktivní látkou je v tomto případě stejně jako u šamponové lázně kyselina hylauronová. Vlasy dokonale vyhlazuje, posiluje a regeneruje.


Tento šampon nejen, že vlasům dodává lesk a hebkost, ale také neutralizuje žluté tóny. Aktivními látkami je moje tolik oblíbená kyselina hylauronová. Tyto produkty jsou vhodné pro všechny typy vlasové pokožky. Kyselina hylauronová dodává vlasům zpevnění a působí také preventivně proti jejich poškození. Další zajímavou složkou je protěž alpská, která má antioxidační účinky, navíc také chrání a zjemňuje vlasová vlákna. Dobře pění, ale i tak si ráda dopřeji větší množství. U takových šamponů, které tónují vlasy, je nechávám ve vlasech chvíli nenapěněné, nanesu na vlasy, napěním opravdu minimálně, nechám působit a pak teprve klasicky drbu a pěním. Vlasy samozřejmě nedrbu silou, spíše pokožku hlavy, kterou je opravdu potřeba vydrbat, jak se říká. 


Pak tu mám další produkty z péče o vlasy, produkty značky Bione Cosmetics. V porovnání s Kérastase jsou za zlomek ceny a slibují mnoho! Mnozí jste je už viděli v nedávné recenzi, doporučila mi je kamarádka, která má díky nim opravdu krásné, dlouhé a zdravé vlasy. V případě, že se rozhodnete pečovat o vlasy s těmito produkty a očekáváte jejich plné zotavení, je potřeba vynechat jakékoliv produkty péči o vlasy, které by obsahovaly jakékoliv silikony. A to si hlídejte, pečlivě čtěte složení. Pak se můžete těšit na nějaké výsledky. A to samé jsem tedy udělala i já. A zatím tedy čekám, až vypotřebuji první balení, abych mohla objektivně posoudit. 


K vlasům by to bylo vše a teď dopřejme něco i tělu. A v tomto případě se asi nejedná produkt jen pro naše tělo, ale také mysl. Protože koupel s pěnou Avon dokáže hodně. Je to můj oblíbený relax už od dětství, kdy jsem tuhle pěnu používala. Do teď si ji ráda jak vidíte občas pořídím. Mám tu jednu s vůní Peach Velvet a druhou Green Apple. Mají ale i přímo relaxační pěny, tedy s vůní bylinek, které navodí tu správnou atmosféru. 



A to je pro dnešek už vše. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily, že si třeba něco vyzkoušíte. A přeji vám všem krásný zbytek dne! Vaše E. 



  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov