Novinky MAKE-UP REVOLUTION

By Elizabeth Lore - 1/31/2022

Všem vám přeji hezký den! Dnes vám chci ukázat několik nových produktů z pečující i dekorativní kosmetiky. Jedná se o produkty Revolution Skincare, I Heart Revolution a Revolution PRO. Pro příště se zaměřím vyloženě jen na pečující produkty, mám jich doma už několik a možná by vás mohlo zajímat něco víc. 


Hydrating eye patches HYLAURONIC ACID with glitter 

Hydratační gelové polštářky s kyselinou hylauronovou a navíc i se třpytkami. Balení obsahuje pinzetou, kterou si můžete tyto ultra tenké třpytivé polštářky nabírat. Zklidňují oční okolí, krásně se přichytí, oční okolí je okamžitě osvěžené. V balení je 30 párů polštářků. 



Face mask Feed Your Face - X Jake-Jamie coconut, mango & chia seed 

Pleťová maska, která má okamžitý účinek. Pleť rozjasňuje, osvěžuje, hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje. Má jemný exfoliační efekt a celkově zkrášluje vzhled vaší pleti. Po aplikaci je pleť vyplejší, je vyhlazená a jen čeká na dobrý hydratační krém. Jsem s ni neskutečně spokojená. 



Bath Fizzer - Crystall Ball 

Koupelová bomba je skvělým společníkem v horké koupeli. Šumivé koule mám moc ráda a na tuhle se hodně těším, je krásně barevná. Slibuje uklidnění pro tělo i mysl, bohatou pěnu a příjemný pocit komfortu a klidu. 


Eyeshadow palette - Starry Eyed 

Paletka očních stínů, která vás určitě upoutala svým hravým a třpytivým balením. Není pestrobarevná jen zvenku, ale také uvnitř. Jsou to krásné a syté odstíny. Čtyři odstíny jsou matné, pět stínů je třpytivých. Krásné odstíny burgundy, měděné, světle hnědé, bronzové a levandulově modré. A co mě jako vždy těší, je tu i tělový odstín, který používám vždycky jako podklad.  





Eyebrow pencil - Rockstar

Oboustranná tužka na obočí s naprosto jedinečným a perfektním kartáčkem. Jednoznačně mě zaujalo krásné, rockerské, ale zároveň elegantní balení. Tvar tuhy je skvělý pro kreslení odstřejších linek, ale také pro vyplnění ideálního tvaru obočí. Moc dobře se mi s ní pracuje, jednoznačně se zařadila mezi mé stálice. 






Relove Super Fill lip liner

Konturovací tužky poslední dobou celkem sbírám, pořád hledám nové a nové odstíny, které by pasovaly k barvě mých rtů, ale zároveň by zvýraznily jejich konturu. Vybrala jsem si dva celkem podobné odstíny. Mám ráda i ombré rty, moc se mi líbí a tyto dvě to dokáží. Tužky se nerozpíjí, zabraňují rozpíjení rtěnky a umožní vytvoření perfektních rtů. Zároveň jsou dobré i pro celkovou výplň rtů, nejsou suché, na rtech se s nimi dobře pracuje. 




Fruity Blusher 

Jahodová tvářenka má jemný růžový a zároveň trochu třpytivý efekt na tváři. Má moc pěkný a roztomilý ovocný design. Tohle je odstín strawberry, ale vybrat si můžete i z jiných druhů ovoce, hezká je i peach! 



A to je pro dnešní den vše z novinek Make-up Revolution, Revolution PRO a také Revolution Skincare. Mám ráda všechny jejich produkty, jsou povedené a používám je už celkem dlouho. Snad vás něco zaujalo a něco vyzkoušíte. Pro dnešek vám všem přeji krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov