JAKÉ JSOU BOURJOIS MAKE-UPY?

By Elizabeth Lore - 1/13/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás několik make-upů Bourjois, které jsem se rozhodla vyzkoušet. Některé jsem znala z doslechu a obecně jsou tyto make-upy doporučované. No nevěděla jsem, který by byl ten pravý a tak tu mám všechny, které mě jakkoliv zaujaly. 


Bourjois Paris 123 Perfect

Tento make-up je zajímavý hlavně svým složením. Obsahuje tři pigmenty a každý tento pigment něco slibuje. Obsahuje žluté, fialové a zelené pigmenty. A já vám popíšu k čemu tedy jsou. Žluté pigmenty mají hlavně krycí efekt a poradí si například s tmavými kruhy. Fialové pigmenty pleť rozjasní. A zelené pigmenty skryjí začervenání pleti a červené žilky. Určitě jste se už někdy setkaly s tím, jak u make-upu fungují tyto barvy. A existují i korektory, které jsou například sytě zelené nebo i červené. Právě třeba ty zelené se používají na akné a na jakákoliv zarudlá místa. Barvy u líčení dělají opravdu hodně a díky jednomu make-up  kurzu jsem si to mohla v minulosti i vyzkoušet. Právě proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento make-up, zaujalo mě to složení, kdy se v make-upu využívají tyto barevné pigmenty. Zvolila jsem odstín Beige. 




Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation 

Make-up Healthy Mix s Výtažky z ovoce je velice oblíbený make-up, na který jsem slyšela chválu nejen od kamarádek vizážistek. Pokud budete hledat různí recenze, tento je vždy hodnocený kladně. Obsahuje výtažky z jablka, melounu a meruňky. Také obsahuje kyselinu hylauronovou a spoustu vitamínů. Pleť sjednotí, rozjasní, hydratuje a krytí je střední. Pokud chcete make-up, který skryje co má, ale zároveň není extra hutný, toto je to pravé. Tento make-up jsem si dost oblíbila a zařadila jsem ho hned mezi svoje stálice. Zvolila jsem odstín Light Beige. 



Bourjois Always Fabulous 24H SPF 20 

Tento make-up narozdíl od ostatních, které jsme si doposud představili, obsahuje i SPF, které je velmi důležité a vím, že mnohé z vás už ani po jiném make-upu nesáhnou. Je to dlouhotrvající make-up, který by měl vydržet celý den. Já ho vyzkoušela na Vánoce, kdy jsem trávila den na cestách a pak po návštěvách. Musím říct, že ještě večer byl make-up v plné kondici a opravdu se nehnul, jen jsem si občas musela jak se říká přepudrovat nos. Pokud jde o nanášení, celkem mi vyhovovalo nanášení prsty, ale s mým oblíbený stipple brushem to šlo (stipple brush je štětec na make-up). Pleti dodává celodenní hydratací a také obsahuje vitamín E, díky SPF není potřeba používat podkladový krém s ochranou. Pleť zmatní, ale i tak jsem použila trochu pudru, jen na konkrétní místa. Zde jsem zvolila odstín Light Sand, který je pro mě ideální na podzim a zimu, kdy nejsem příliš snědá. 



Bourjois Paris Air Mat SPF10

A i tento make-up obsahuje SPF, sice nižší, ale alespoň nějaké, záleží na tom, co chcete a jak moc vysoké SPF chcete mít. Řešením je každopádně podkladový krém, který má SPF, takže se tím vše vyřeší. Hlavní ale je matující schopnost tohoto make-upu, já mám odstín Golden Beige. Pleť hezky sjednotí a díky jemné textuře hned přilne k pleti. Myslím, že v tomto případě by byla škoda používat ještě podkladový krém, takže je jedině dobře, že už obsahuje SPF. Díky tomu pak nenarušíte tu texturu a efekt dokonalé pleti by měl být zaručený. Díky tomu, že absorbuje přebytečný maz pleti, který se tvoří během dne, nevytvoří na pleti efekt masky. 




A to je pro dnešek vše. Doufám, že dnešní post byl pro vás zajímavý a hlavně užitečný, ať si víte rády, až budete vybírat ideální make-up právě pro sebe. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov