Péče o vlasy s Bione Cosmetics

By Elizabeth Lore - 1/18/2022

Všem vám přeji hezký den! V dnešním článku mám pro vás zajímavé produkty, ale opravdu velmi zajímavé. A to cenou i složením. A hlavně tím, co dokážou. Vzhledem k tomu, že kosmetické produkty všeho druhu testuji už vlastně více než deset let, málokdy se mi stane, že by mi někdo doporučil něco, co neznám. A dokonce něco, co by mě zaujalo a něco, co by bylo opravdu dobré. Opravdu se mi to nestává a spíše já radím okolí s tím, co pořídit a co ne. Moje kamarádka Janička mi doporučila Bione Cosmetics. Všimla jsem si totiž, že její zesvětšťované blond vlasy už nejsou zubožené jako kdysi, ale že má dokonce už dávno delší vlasy než já a to v jedné délce, krásné a nevypelichané. Překvapilo mě, jaké produkty mi ukázala a stejně tak mě překvapila, nebo spíš šokovala ta cena. Jsou to produkty tedy určené jen na vlasy, jiné produkty jsem od Bione Cosmetics zatím nezkoušela, ale kdo ví, třeba na ně taky dojde řada. Produkty této značky neskrývají žádné tajemství a nejedná se o žádné zázračné složení. Úplně totiž stačí to, že neobsahují naprosto žádné silikony. V případě, že se rozhodnete pečovat o vlasy s těmito produkty a očekáváte jejich plné zotavení, je potřeba vynechat jakékoliv produkty péči o vlasy, které by obsahovaly jakékoliv silikony. A to si hlídejte, pečlivě čtěte složení. Pak se můžete těšit na nějaké výsledky. A to samé jsem tedy udělala i já. A zatím tedy čekám, až vypotřebuji první balení a první řadu. Vybrala jsem si dvě řady, které mě zaujaly. K oběma si něco řekneme a uvidíte, které by se třeba mohla hodit pro vaše vlasy. Bione Cosmetics toho nabízí hodně, takže se nemusíte řídit vyloženě tím, které produkty dnes doporučuji. Vybrat si musíte podle toho, jaké vlasy máte a podle toho, co chcete vlasům dát. 


Bione Cosmetics HEŘMÁNEK

Heřmánková řada mě zaujala jednoduše proto, že vím, že heřmánek dokáže člověka vyléčit od hlavy až k patě. Kdo by neměl rád třeba heřmánkový čaj. Je to léčivka, která patří mezi nejznámější a nejoblíbenější bylinky. Je dobrý pro naše zdraví i krásu. Heřmánek je doporučovaný právě blondýnkám, protože vlasy zesvětluje a dodává jim lesk a vzdušnost. Věřte, že heřmánkový výluh svým vlasům dopřávaly i naše babičky. A pokud chcete tuto heřmánkovou řadu od Bione Cosmetics doplnit i výluhem z heřmánku, stačí když horkou vodou spaříte dvě hrsti heřmánku, přikryjte a necháte alespoň dvě hodiny louhovat. Hotovým výluhem pak spláchněte umyté vlasy. A pokud budete tento proces opakovat alespoň jednou týdne, uvidíte, že vaše blond vlasy postupně zesvětlají jako od sluníčka. Dobrý je pro vlasy také měsíček nebo kopřiva, byliny jsou zázračné. 

- regeneruje a vyživuje vlasy
- myje vlasy a čistí pokožku hlavy
- posiluje vlasová vlákna
- hydratuje vlasy
- dodává vlasům lesk a hebkost
- posiluje vlasová vlákna


Bione Cosmetics KERATIN KOFEIN

Tato řada již podle názvu jasně říká, co nabízí. A já vím, že kofein i keratin je snad to nejzákladnější, pokud jde o vlasy. Kofeinové šampony jsem zkoušela už mnohokrát a vždy s příznivým účinkem a dobrým výsledkem. A keratin, to je stavební bílkovina, kterou máte ve vlasech a tvoří většinový podíl samotného vlasu. Od něj se pak odvíjí kvalita vlasů a tak dále. Určitě jste se tohle učili třeba ve škole, já tedy ano. Vlas je totiž opravdu hodně pevné vlákno, snese hodně. A proč je keratin v kosmetice? Protože pro nedostatku keratinu ve vašich vlasech je potřeba ho dodat vlasům jinak, takzvaně uměle. A to práce takovými produkty a různými přípravky s keratinem. A pokud jde o kofein, u toho je prokázané, že díky němu vlasy rostou rychleji a také zamezuje jejich vypadávání, proto mám ráda jakékoliv kořenové šampony. 

- vyplňuje narušenou vlasovou strukturu
- zpevňuje vlasy a chrání je před třepením
- obnovuje přirozenou pružnost a lesk vlasů
- zanechává vlasy neodolatelně hladké 
- zvětšuje objem vlasů
- podporuje růst vlasů
- i přes velmi jemné složení velmi dobře pění
- vyživuje vlasy


A to je pro dnešní den už vše! Doufám, že se vám dnešní článek i produkty líbily. A že třeba využijete mé rady a typy s bylinkami! Produkty Bione Cosmetics má v nabídce Notino, tak na ně mrkněte. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov