Zkouším dekorativku BARRY M

By Elizabeth Lore - 2/10/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás myslím úplně první recenzi zajímavé dekorativní kosmetiky Barry M. Tato značka je na trhu od roku 1982, zavázala se mít veškerý sortiment vegan friendly a od roku 2020 svoji kosmetiku ani netestuje na zvířatech, což dělá tuto značku výjimečnou. Tuto značku založil Barry Mero, jeho značka byla první, která přinesla na trh několik odvážných produktů, například bílou oční linku nebo černou rtěnku. Začínali s laky na nehty, ale teď mají kompletní nabídku veškerých dekorativních produktů, které vás jen napadnou. Já jsem si vybrala několik produktů, které běžně ráda používám a také v mých oblíbených odstínech. Mám tu sypký transparentní pudr, dva lesky na rty, dvě konturovací tužky na rty, paletku očních stínů. dva krémové oční stíny a řasenku. 



Paletka očních stínů Barre It All

Krásná paletka hnědých, šedých a tělových odstínů v matné í třpytivé podobě. Paletka obsahuje celkem devět odstínů. Jsou to odstíny vhodné pro všechny podtóny pleti. Obal paletky je zcela recyklovatelný, nemá zrcátko ani magnet jako jiné paletky. Místo zrcátka najdete v paletce krásný text a srdíčko. 





Krémové oční stíny Euphoric Metallic

Tyto stíny tu mám ve dvou odstínech. Mám tu měděný odstín s názvem Dazed a šedý, hodně tmavý odstín Honoured. Tyto stíny mají metalický efekt, příjemnou krémovou konzistenci, díky které se dobře nanášejí, vytvoříte s nimi hezký efekt na očích. 




Prodlužující řasenka Feature Lenght

Řasenka má krásný lesklý obal. Má hustý kartáček uzpůsobený k tomu, aby řasy neslepoval a dobře je prodloužil. 



Transparentní sypký pudr Ready Set Smooth

Sypké transparentní pudry mám asi nejraději, protože u transparentního pudru nemusím řešit správný odstín, nemusím řešit roční období, jestli jsem bledá nebo opálená, léto a zima. Hezky se přizpůsobí pleti a jejímu odstínu. Má jemnou texturu, celkově se mi se sypkými pudry pracuje dobře. Před nanesením je důležité vždycky odklepnout, poklepat štětcem třeba o hřbet ruky, aby na obličeji nebyly mapy pudru a bílé skvrny, které může transparentní pudr vytvořit, to je jediná jeho nevýhoda. Ale pokud umíte s pudrem pracovat, tak se vám to prostě nestane. Absorbuje přebytečný maz pletí a dokonale ji zmatní. 



Hydratační lesk na rty Glazed Oil Infused

U tohoto lesku mě zaujal skvělý odstín, světle hnědý, takový, který se špatně hledá. I jeho konzistence je velmi příjemná a díky ní i dobře kryje. 



Lesk na rty pro větší objem That's Swell! XXL Extreme Lip Plumper

Dále tu mám čirý lesk, který opravdu hodně zvětšuje objem rtů. Přelévá hrany rtů a tím rty působí větší, plnější, objemnější. 



Konturovací tužka na rty Lip Liner

Konturovací tužka v odstínu Blush se hezky přizpůsobí přirozené barvě rtů, ale zároveň zvýrazní jejich konturu. Hezky doplňuje rtěnku, tvar rtů je pak dokonalý a rtěnka perfektně přesná. Je to takový ten přírtozený odstín, který rty nijak přehnaně nezvýrazní, ale naopak rty jen podtrhne a dodá jim tvar. Pokud nemáte rády takovou tu výraznou konturu, která je až dalo by se říct nepřirozená, tohle je to pravé. 



A to je k dnešním produktům Barry M už vše, doufám, že vás zaujaly a že se na tuto značku podíváte. Určitě si vyberete, Notino má v nabídce opravdu mnoho produktů této značky. V jejich nabídce nejsou jen pestré a odvážně produkty, ale také ty, které se hodí na běžné nošení. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov