PŘIVOLÁVÁM JARO

By Elizabeth Lore - 2/21/2022

Všem vám přeji hezký den, občas už vysvitne sluníčko, občas zazpívají ptáčci a cítím vůni trávy na zahradě, těším se na zahradu, na vůni hlíny a bylinek. Na tu práci kolem všeho, na posezení venku se psy. Ale musíme tomu trošku pomoct a jaro přivolat! Jako každý tu mám doporučení na jarní vůně. Tohle jsou mé oblíbené parfémy na jaro, jsou květinové a ovocné. Některé z nich už si určitě budete pamatovat. 

Chanel Gabrielle

Vůně, kterou mám už moc dlouho a pokaždé když ji na sobě mám, vím, že ten den bude jiný. Je to krásná květinová vůně, která je ale výrazně čitelná a poznáte z ní, že je to prostě Chanel. 

HLAVA černý rybíz, grep, mandarinka

SRDCE ylang-ylang, jasmín, pomerančový květ, tuberóza

ZÁKLAD pižmo, santalové dřevo


Lolita Lempicka Mon Eau

Vůně Lolita Lempicka mám moc ráda, vlastně všechny, vyzkoušela jsem jich několik. Miluji jejich difuzéry a vonné svíčky, ty vůně jsou dokonalé a jsem ráda, že jsou dostupné i ve světě bytových vůní. Tohle je lehká ovocná, květinová vůně. 

HLAVA citron, ostružiny, limetka, anýz, lístky maliníku, mandarinka

SRDCE jasmín pravý (arabský), černý rybíz, heřmánek, kosatec, růže, konvalinka

ZÁKLAD bílé pižmo, fialka, santalové dřevo



Dolce & Gabbana L'Impératrice

Když jsem tuhle vůni dostala poprvé, myslím, že byl Valentýn a já jsem si ji moc přála, vlastně možná se pletu, myslím, že jsem měla svátek! Moc jsem tu vůni chtěla a přítel to věděl, doufala jsem, že si ten den vzpomene a že ji budu mít. No, vypadalo to večer, že bohužel vůně moje nebude a že si na ni ještě počkám. Dovezl mi můj oblíbený Happy Meal z MC Donald's, ale uvnitř nebyla hračka, byla tam krabička s tímto parfémem. Každá vůně mi připomíná nějaké období a konkrétní vzpomínky, tyto vzpomínky jsou tak silné a příjemné, že jsem si ji pořídila znovu, je to tedy už druhé balení které mám a vždycky si ji řada pořídím znovu. Abych si připomněla ten den. Pokud máte květinové vůně, určitě ji vyzkoušejte. 

HLAVA růžový pepř, rebarbora, kiwi

SRDCE brambořík, meloun, jasmín 

ZÁKLAD pižmo, citrónové dřevo, santalové dřevo



Tiffany & Co.

A pokud bych měla doporučit opravdu jarní vůní, kterou přivoláte sluníčko a rozkvétání stromů, tak je to tato vůně Tiffany & Co. Pokud jde o mé oblíbené vůně, víte, že tuto vůni mezi ně zařadím vždycky. I tato vůně je květinová, jak jinak, když jde o jarní vůně. Mám ráda květinové vůně, ve kterých cítíte i ovoce. A pokud jde o květiny, hlavně růže. 

HLAVA citron, bergamot, mandarinka

SRDCE černý rybíz, broskev, kosatec, růže

ZÁKLAD pačuli, pižmo



A to je pro dnešní den vše. Doufám, že se vám některá vůně zalíbila na tolik, že si ji třeba vyzkoušíte a objednáte, Notino je má v nabídce všechny a věřím, že vám nějaká padne do oka. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov