Nové radosti YSL LANCÔME DIOR

By Elizabeth Lore - 2/28/2022

Všem vám přeji hezký den, v dnešním postu mám pro vás několik exkluzivních a krásných produktů high-end značek jako je Yves Saint Laurent, Lancôme nebo Christian Dior. Jednou za čas si ráda udělám radost něčím opravdu skvostným a nemusí to být vždycky jenom parfém. Nezapomínejte, že je opravdu potřeba dělat si tu a tam radost, no ideálně každý měsíc! Ať máte motivaci a můžete se těšit na nějakou tu odměnu. Alespoň takhle to u mě funguje a je to celkem prospěšné, to můžu potvrdit. A teď už se mrkneme na ty moje dnešní radosti! 



Yves Saint Laurent LIBRE

Vůně pro silné a svobodné ženy! A asi to tak opravdu bude, nositelky tohoto parfému jsou silné bez diskuze! Je to jeden z nejhezčích parfémů za poslední roky, který už má i svého nástupce a tím je Libre Intense, zatím jsem ho ještě nevyzkoušela, takže vám bohužel nemohu dát srovnání, ale zapracuju na tom a možná bych mohla vytvořit nějaký srovnávací post těchto dvou vůní. Ale zpátky ke klasické Libre! Nejzajímavější složkou v této vůni je podle mě jednoznačně kouřová vanilka. Ani neznám žádný jiný parfém, který by měl ve svém složení právě kouřovou vanilku. V základu vůně je cedr, pižmo, madagaskarská vanilka, pravá ambra a jantar. Hlavou vůně je černý rybíz, petitgrain, olej z francouzské levandule, mandarinka a neroli. V srdci najdete jasmín indický, jasmín sambac, levanduli a pomerančový květ. 








Christian Dior Rouge Dior Liquid Matte

Tekuté rtěnky jsou podle me největší držáci a co teprve taková od Diora. No a nespletla jsem se, je to neuvěřitelný držák, krásně kryje, barva na rtech je jednotná, nerozmazává se, nedělá žádné nežádoucí mapy jako mnohé tekuté rtěnky (i na takové narazíte). Krásně voní a má luxusní obal, který je ikonický pro značku Christian Dior. Jedná se o tmavě malinový odstín s lehkým červeným nádechem, jmenuje se Savage Matte, najdete ji také pod číslem 797. Navíc je hydratační, velice rychle zasychá, nedělá otisk, má jemnou texturu a díky dobře tvarovanému aplikátoru nepotřebujete ani konturovací tužku, tvar rtů bude dokonalý. 






Lancôme L'Absolu Rouge Lip Palette Holiday Edition 2019 

Nádherný kousek z limitované edice značky Lancôme. Celá paletka působí opravdu krásně, je celá zrcadlová, v kombinaci stříbrné a zlaté. Jsou to rtěnky s dlouhodobou výdrží, odstíny si můžete namíchat podle libosti, doporučuji aplikaci štětečkem na rty a tím pak také barvičky hezky namícháte. Při aplikaci prstem by to nebylo myslím úplně ono. Štěteček v paletce samozřejmě máte, takže prst nebude potřeba, i když vím, že někdo na to nedá dopustit ani u aplikace očních stínů nebo jiných pleťových produktů například. Paletka obsahuje celkem devět odstínů rtěnek i lesků. Naprosto mi učaroval cihlový, skoro oranžový odstín, pak se mi líbí ty světle růžové a lehce fialové. Těžko zvolit jen jeden nejhezčí, ale tady si vybere opravdu každý. Dobře poslouží i vizážistkám, ta škála odstínu je perfektně zvolená. 










A to je k mým dnešním radostem vše! Doufám, že se vám post líbil a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov