Noble Isle TEA ROSE

By Elizabeth Lore - 2/15/2022

Všem vám přeji hezký den, dnes vám chci představit již druhou řadu produktů značky Noble Isle na mém blogu, posledně a vlastně poprvé to byla řada Willow Song, ta zelená. Dnes tu máme řadu Tea Rose, je to set na ruce, mýdlo na ruce a krém na ruce. Tento set se mi hrozně moc líbil do naší koupelny, mám ráda krém a mýdlo vedle sebe hned u umyvadla. Osobně mám problém, když si nenamažu ruce, to je potom hrůza. A myslím, že mít pěstěné ruce je přece důležité a pro své ruce můžete obyčejným krmováním udělat opravdu mnoho, ono se to za pár let ukáže, jak moc se o ruce staráte. Produkty Noble Isle jsou výjimečné svou vůní, která má luxusní složení stejně jako parfémy. Každá vůně má hlavu, srdce i základ své vůně. Ve vůni Tea Rose najdete bergamot, zelený čaj, černý čaj, jasmín, šalvěj muškátovou a pižmo. Produkty jsou vhodné pro všechny typy pokožky, pokožku chrání a zvláčňují, vlastně ji udržují optimálně zvlhčenou. 



    HLAVA bergamot, zelený čaj

    SRDCE černý čaj, jasmín

    ZÁKLAD šalvěj muškátová, pižmo


    Řada Tea Rose je uklidňující, je inspirovaná britskou tradicí, a to čajem o páté. Je to rituál, který přináší velké uklidnění, rozptýlení od všedních povinností a příjemně zakončuje všední den. Díky extraktu z černého čaje dodá Tea Rose vašim rukám přirozenou ochranu a hebkost získají díky extraktu z černého čaje s růžovými okvětními lístky. Vzácné přírodní oleje v těchto výtažcích účinně pomáhají udržet pokožku hydratovanou, jemnou a čistou. Ve vůni krému i mýdla ucítíte díky zklidňujícím lístkům černého čaje a anglickým růžím. Svěžest vůni dodávají tóny jasmínu a šalvěje. Notino má ve své nabídce všechny produkty této řady a najdete tam i krásné sety nebo svíčky ke každé řadě. Jak už díky minulým článkům víte, já mám nejraději Willow Song, líbí se mi také Rhubarb Rhubarb a teď se seznamuji s touto Tea Rose. Vybrat si můžete samozřejmě i podle barev, které se vám nejvíce hodí do vaší koupelny, protože upřímně, všechny voní krásně a dokonale. Značka Noble Isle pochází z Velké Británie, tedy řada Tea Rose je pro Noble Isle neskutečně typická. Značka je inspirovaná přírodním a kulturním bohatstvím Velké Británie. Značka představuje tradice, vůně a atmosféru celého spojeného království. Je vytvořeno deset kolekcí, tedy řad produktů. Tvůrci vůní této značky cestovali po celé Anglii, Skotsku a Irsku, jen proto, aby získali ty pravé a autentické zdroje ingrediencí, které opisují jejich kulturu. Jejich produkty nikdy nebyly testované na zvířatech a tak mají certifikaci Leasing Bunny a certifikaci veganské společnosti. Díky tomu splňují všechny veganské požadavky. Všechny receptury vylepšují tak, aby jejich výrobky co nejšetrnější k přírodě a ekologické, aby byly tím nejlepším pro naši planetu. Produkty jsou baleny v materiálech, které jsou z přírodně obnovitelných zdrojů.





    A to je k dnešním produktům Noble Isle už vše, doufám, že vás zaujaly a že se na tuto značku podíváte. Určitě si vyberete. V jejich nabídce je toho mnoho! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

    • Share:

    You Might Also Like

    0 komentárov