DESENIO

By Elizabeth Lore - 3/08/2022

Všem vám přeji hezký den! V dnešním postu bych vám ráda ukázala několik nových bytových doplňků, které nám přibyly do naší domácnosti. Začala bych určitě obrazy značky Desenio, které z mého blogu nebo Instagramu už určitě znáte. Opět mám pro vás pravidelnou akci v rámci spolupráce od značky Desenio, která vám přináší slevový kód pro váš nákup. S kódem ELIZABETHDESENIO nyní získáte slevu 35% na vaši objednávku, kód platí do 10.3. Jak jistě víte, obrazů máme doma nemálo, ale jelikož máme veliký dům, bezpochyby se nám sem všechny vlezou. A jelikož se mění můj vkus a A také jsme mj. měnili pár věcí v interiéru, byla potřeba vyměnit i obrazy. A to hlavně jejich rámy, takže místo černých rámů, které byly v obývacím pokoji, máme nyní tyto dubové. Je to konkrétně rám v odstínů přírodního dubu, což nám ladí perfektně k jídelnímu stolu, jídelním židlím, konferenčnímu stolku a hlavně k našim novým lištám, které máme na zdi u jídelního stolu. 



Obrázky jsem vybírala podle barev, volila jsem béžové a tělové odstíny. Zároveň jsem chtěla obrazy, které navodí pozitivní atmosféru a dobrou náladu. Mám zde obrázky, které se mi moc líbí, jsou pozitivní a perfektně k sobě ladí. Desenio nabízí opravdu velkou nabídku plakátů a motivů všeho druhu. Rozhodla jsem se vyzkoušet jejich polici na obrazy, kterou mají v nabídce, je opravdu nádherná, měří 70 cm a vypadá to v kombinaci s rámem opravdu krásně. Zároveň polička není moc úzká, takže se na ni vejdou případně i nějaké malé dekorace.




I doplňky jsem ladila do přírodních odstínů, přírodních materiálů a vše do hnědých, béžových a tělových odstínů. Mám nyní nový jídelní stůl, který mám pár měsíců. K němu jsme nedávno pořídili i nové židle a na ně jsme dali podsedáky z falešné kožešiny.



Doufám, že se vám dnešní post líbil, a to už bude pro dnešek vše. Snad si nějaké nové obrázky také pořídíte, ta sleva se vyplatí a zase nějakou dobu nebude. Tak toho určitě využijte! Mějte krásný zbytek dne. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov