NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 3/14/2022

Všem vám přeji hezký den! Dnešním posto vám chci ukázat spoustu věcí které jsem si za poslední dobu pořídila. Začneme obrazem který je ilustrovaný přesně podle naší společné fotografie ještě z vánoční ho focení. Je to má nejoblíbenější fotka nás dvou, a jelikož přítele na sociálních sítích skoro nikdy neukazují, je jasné že jinak tomu nebude ani v tomto případě. Poučila jsem se z předchozího vztahu a své soukromí a vztah si chráním jak můžu. Obraz máme vytištěný na plátně a pověsíme si ho pravděpodobně do obývacího pokoje nebo do ložnice. Mám moc ráda ilustrace všeho druhu a různé obrázky z našich fotek, což jste si určitě všimli i v nedávných hostech na mém blogu nebo vlastně i na celém blogu, celý blog mám vlastně ilustrovaný.



Pak tu mám několik produktu které jsem si objednala a chci vám je ukázat nebo doporučit. No Týno má v nabídce různé zajímavé věci kromě kosmetiky jako například vitamíny, doplňky stravy, zdravou výživu, fitness doplňky aj. Já si ráda objednávám doplňky stravy od Allnature. Už mám doma několikáté balení tabletek zinku a jiných vitámínů pro růst vlasů, zdravé nehty a pokožku. 


Pak tu mám pěnu do koupele, která patří jednoznačně mezi ty nejlepší všech dob. I když nejsem nějaká fanynka značky Avon, k tomuto produktu se neustále vracím a mám veliké zásoby právě těchto pěn do koupele. Krásně voní a opravdu hodně pění, koupel je voňavá a příjemná, celá koupelna je prostě krásně provoněná a to potřebuju. Nedávno jsem si objednala i broskvovou vůni nebo vůní zeleného jablka.


Dále tu mám opravdu hodně zajímavý produkt značky Notino. No Týno má spoustu produktů, určitě jste jejich vlastní značku zaregistrovali. Já jsem na svém blogu doporučovala např. jejich gumičky do vlasů, kosmetické taštičky nebo kosmetické štětce na líčení. Nyní má značka Notino v nabídce i elektronické pomůcky pro čištění pleti, na které se taky chystám. Tato tyčinka slouží jako univerzální líčidlo, stačí jí otočit, uvolní se prášek ve vámi zvoleném odstínů a ten pak nanesete na pleť na vámi zvolené místo, například na tváře pro rozjasnění, nebo jako bronzing celého obličeje a nebo jako oční stíny, je opravdu univerzální. Pigmentace je naprosto dokonalá, rozhodla jsem se vám vše nafotit i na sluníčku, abyste viděli jak nádherně tento odstín vypadá. Já jsem zvolila odstín PEACH GOLD. 







Jelikož se blíží léto, rozhodla jsem se pořídit si také nějakou bižuterii, i když bych úterý skoro vůbec nenosím, vlastně jen na focení nebo opravdu jen příležitostně na krátký čas, jelikož jsem alergická na jakýkoli kov kromě zlata. Bohužel i ocel dělá mojí pokožce problémy, obzvlášť v uších při nošení náušnic. Tento zlatý řetízek je hodně mohutný a krátký, takže je těsný u krku podobně jako choker, což se mi opravdu hodně líbí a myslím že to v létě bude opravdu trendy. 



Stejně tak jsem se připravila na léto i zásobou brýlí, které jste mohli vidět už na mém Instagramu, kde jsem vám je všechny ukazovala. Mám ráda brýle všeho druhu, jelikož si je po rhinoplastice můžu dovolit a troufnu si říct říct, že mi sluší opravdu všechny typy brýlí.


A nakonec vám chci ukázat další kousek jsou bižuterie, kterou jsem si v poslední době pořídila, a to jsou tyto krásné náušnice ve stříbrné barvě. Určitě budou vypadat nádherně v naloknovaných vlasech a s krásným líčením. K tomu nějaká barevná výrazná rtěnka a bude to vypadat skvěle. Už se na léto hodně těším. Venku už máme občas i sluníčko, jaro je za dveřmi. 



A to už je k dnešním novinkám vše. Doufám, že se vám věci líbily a že si nějaké třeba také pořídíte. Určitě se podívejte na univerzální líčidlo značky Notino, stojí za to a v létě bude určitě skvělé mít takovou věc po ruce, nebo v kabelce. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov