Velikonoční novinky LUSH

By Elizabeth Lore - 3/25/2022

Všem vám přeji hezký den! Dnes mám pro vás velikonoční novinky Lush, které jsou jako vždy krásné, pestrobarevné a plné třpytek. Mám tady velikonoční vajíčka a samozřejmě také velikonočního zajíce. Ještě než si představíme velikonoční nadílku, chtěla bych vás informovat o tom, že při objednávce nad 1500 Kč máte doručení zdarma, nakupovat můžete na www.lush.com


Flamingo egg 


Flamingo egg je koupelová bomba s krásnými krystalky a s vůní cukrové vaty. Vajíčko je celkem veliké a při koupeli vás zahltí vlnou barev. Krystalky nejsou ledajaké, je to zjemňující sůl. Barvy koupele budou modré a růžové, tak jako tato krásná kraslice! 


The golden egg 


S tímto vajíčkem si užijete úžasnou a voňavou koupel ve zlatých barvách a s vůní zlatého medu. Poskytne Vám příjemnou lázeň se silicí z brazilských pomerančů a záplavou třpytek. 


The easter bunny 


Velikonoční zajíc, přesněji tedy zaječí superhrdina, který vás spolehlivě zachrání před nudnou koupelí. Stačí králíčka rozdrobit pod tekoucí vodou a budete se koupat v bublinách s vůní hřejivého jalovce a povznášejícího grapefruitu. V rukou se příjemné rozpouští, pod vodou tvoří voňavé bubliny a vodu zaplaví třpytem. 


A to je k mojí velikonoční nadílce pro tentokrát vše! Který výrobek Lush se vám líbí nejvíce? Který vás láká? Já věřím, že vás potěší všechny. Vybrat si můžete ze spousty dalších na jejich e-shopu nebo v kamenných prodejnách. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov