JAKÉ JSOU BB KRÉMY MISSHA

By Elizabeth Lore - 3/07/2022

Všem vám přeji hezký den! V dnešním článku bych vám ráda představila tyto dva bb krémy značky Missha. Jsou to produkty, které jsou hodně oblíbené a proto jsem se rozhodla je vyzkoušet a porovnat. Mám tady dva typy těchto bb krémů, tedy Missha M Perfect Cover a pak druhý typ, který nese název Missha M Perfect Cover RX. Oba dva tyto krémy disponují vysokou UV ochranou, tedy SPF 30 - SPF 50. S jejich popisu jsem pořádně nevěděla jaké jsou mezi nimi rozdíly a proto mi připadalo dobré je vyzkoušet a porovnat, tak se na to tedy podíváme.


Missha Perfect Cover 

Tento bb krém vám zajistí bezchybný vzhled pleti, dostatek hydratace a také skvělou kondici pleti, je multifunkční, opravdu hodně kryje a má příjemnou texturu. Pleť dokonale sjednotí a masku její nedostatky, takže si poradí i s pupínky nebo jinými problémy, které vás zrovna na vaší pleti budou trápit. Dobře kryje i kruhy pod očima nebo flíčky. Jeho velkým plusem je bezpochyby to, že pleť chrání před škodlivým vlivem slunečního záření. Pleť hydratuje, má anti-age účinky, rozjasňuje, poradí si s pigmentovými skvrnami a sjednocuje pleť. Obsahuje kyselinu hylauronovou, extrakt z kaviáru, extrakt z vodních řas, kolagen, který vyplňuje vrásky a zlepšuje tón pleti, olej z makadámie, který podporuje elasticitu pleti a spoustu dalších složek. 





Missha  Perfect Cover

Tento bb krém se ve složení příliš neliší od předchozího produktu. Obsahuje kyselinu hylauronovou, která udržuje v pleti vlhkost, díky čemuž má pleť pevnější vzhled, také extrakty z heřmánku a rozmarýnu, které pleť zklidňují a udržují ji v rovnováze, obsahuje také ceramidy, které přispívají k redukci jemných linek a vrásek, díky tomu tedy nezalézá do vrásek, což je opravdu nežádoucí, obzvlášť například v oblasti očí nebo u nosoretních rýh kolem úst. Má lehkou a svěží texturu, dobře se nanáší prsty, ale použít můžete určitě i štětec na klasický make-up. Štětec používám plochý klasický nebo můj oblíbený stipple brush. Zanechává pleť svěží a projasněnou, také je hydratovaná a má sjednocený barevný tón. Minimalizuje začervenání a také minimalizuje jemné linky nebo vrásky, maskuje nedokonalosti pleti i tmavé kruhy pod očima stejně jako předchozí produkt. Konzistenčně mi připadají oba dva krémy stejné, opravdu hodně krycí, konzistence připomíná make-up, ale je o poznání jemnější a samozřejmě krémovější. Určitě bych se nebála použít ho klidně místo make-upu, jelikož opravdu dobře kryje.






A to je pro dnešní článek už opravdu vše. Doufám, že pro vás tato recenze a toto porovnání bylo užitečné, že si třeba nějaký z nich vyberete hlavně, že zvolíte ten správný. Notino má v nabídce několik produktů této značky, včetně těchto bb krémů. Obecně bb krémy mám moc ráda, jsou skvělé například na cvičení nebo jen tak na procházku, když se nechcete líčit, ale zároveň nechcete jít úplně odlíčená, že ano. Určitě je spousta příležitostí, při kterých využijete právě bb krém. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov