Zkouším krémy všeho druhu! Levné a kvalitní?

By Elizabeth Lore - 3/20/2022

Všem vám přeji hezký den! Rozhodla jsem se vyzkoušet několik druhů a typů krémů, mám tu tónovací krémy a běžné denní krémy. Hlavně mi šlo o to, vyzkoušet krémy, které jsou cenově dostupné. Jelikož věřím, že cena není rozhodující. Vím, že i za levno se dá dobře pořídit. Jsou to produkty, které najdete i v drogeriích a jsou vlastně všude dostupné.



Ziaja Goat's Milk Ultralight Face Cream SPF 15

Začneme asi tímto pleťovým krémem Ziaja s kozím mlékem. Ať už si budete vybírat jakýkoliv pleťový krém, určitě by měl mít alespoň nějaké SPF, tento krém má SPF 15. Jakýkoliv krém s ochranou proti UV záření je pro vaši pleť dobrý, pak už si jen vybrat to pravé, pokud jde o jeho účinky. Tento krém je regenerační, hloubkově hydratuje a vyživuje pleť. Předchází předčasnému stárnutí pleti a pleť vyhlazuje. Také předchází tvorbě jemných vrásek a linií. Obsahuje deriváty kyseliny manurové, která se získává z hnědých řas. Tento derivát je známý hlavně pro své vyhlazující účinky a podporu tvorby kolagenu ve vaší pleti. Zvyšuje přirozenou kožní bariéru proti nepříznivým venkovním vlivům. Je dobrý pro dehydratovanou pleť a pro pleť s vráskami. Ziaja produkty mám moc ráda, jelikož jejich cena je opravdu velice příznivá a produkty jsou kvalitní. Právě kozí řada patří mezi mé oblíbené, ať už jde o péči o pleť, tělo nebo vlasy. 


Mixa Anti-Imperfection 

Od značky Mixa už jsem toho vyzkoušela hodně. No a poslední dobou jsem používala předně hydratační krémy různých značek, ale jak už jsem v jednom z nedávných článků psala, jakmile používám nějaký produkt dokola, začne mi dělat problémy. Můj oblíbený hydratační krém Bioderma Hydra mi přestal bohužel vyhovovat, mám pocit, že se mi přestává správně vstřebávat do pleti a bohužel mám díky němu pleť takovou zvláštní, mastnou, obzvlášť na čele. Proto jsem si řekla že se vrátím ke značce Mixa a vyzkouším od nich nějaký hydratační produkt. Tento krém je určený pro citlivou pleť, což je pro mě hodně důležité. Poslední dobou mám totiž problém také s reakcí na různé pleťové produkty, i pleťové masky mě na obličeji pálí, stejně tak i běžné tonikum, které jsem dříve používala. Je možné, že bude problém někde jinde, ale i tak jsem se rozhodla produkty obměnit. Pleť mám nyní opravdu hodně citlivou. Tento krém je určený také pro mastnou pleť se sklonem k tvorbě akné, které mě osobně trápí obzvlášť když se blíží ovulace nebo menstruace. Tento krém má pleť zklidňovat a zároveň redukovat nedokonalosti. Slibuje okamžité zklidnění podrážděné pleti, také hydrataci, zjemnění, stahuje rozšířené póry a zvláčňuje pleť. Neobsahuje alkohol, což je také myslím důležité a je nekomedogenní. 


Ziaja BB cream Oily and Mixed skin SPF 15

Jelikož mám Ziaju ráda, zvolila jsem ještě BB krém této značky, také s ochranou SPF. Jeho hlavní přednost je tady to, že pleť chrání před negativním vlivem slunečního záření. Jeho složení je přizpůsobené mastné a smíšené pleti. pleť tónuje a lehce kryje drobné nedokonalosti. Jeho krytí se mi zdá slabší, samozřejmě na pleti nevytvoří masku a nejedná se o klasický make-up, ale zároveň pleť hezky sjednotí a cítíte se díky tomu lépe. Je dermatologicky testovaný, obsahuje kyselinu hylauronovou a protivitamín B5, také vitamín E a kyselinu oleanovou. Dále obsahuje vitamín B3, minerální pigmenty a vitamín C. 




Bourjois Paris 123 Perfect 

A jelikož jsem si oblíbila Bourjois make-upy, byla by škoda nevyzkoušet i BB nebo CC krém. Tento CC krém Bourjois Paris se nazývá 123 Perfect, což je stejný název jako u make-upu, který jsem zkoušela v jednom z nedávných článků, kde jsem se zaměřovala na make-upy této značky. Tento krém pleť chrání před škodlivým slunečním zářením, sjednocuje barevný tón pleti a kryje její nedokonalosti. Hrozně hezky voní a je ideální pro dny, kdy nemáte náladu na líčení, ale i tak chcete být upravená. Jelikož opravdu dobře kryje, určitě zastane i funkci make-upu. Vybrat si můžete z několika odstínů, od nejsvětlejšího po nejtmavší. Já jsem zvolila odstín Rose Beige. 




A to je pro dnešek vše. Závěrem bych jako nejlepší vyhodnotila určitě krém Mixa, mojí pleti naprosto sedí a zanechává ji hebkou, nemastnou a nevysušenou. Měla jsem teď problém opravdu se všemi krémy, každý mi vadil. A pokud jde o tónovací krémy, více mi sedí CC krém od Bourjois Paris, je více krycí a jelikož mám občas potřebu skrýt nějaké nedokonalosti, vyhovuje mi víc. Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov