Jak pečuji o své přírodní nehty + tipy na produkty!

By Elizabeth Lore - 8/09/2023

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás několik tipů na zajímavé produkty a dobré laky. Už dlouho používám hlavně laky Gabriella Salvete, ráda mám i laky značky Revolution. Nezkoušela jsem všechny, ale s GS jsem dost spokojená, takže zatím jiné nevyhledávám. Doma mám i Sally Hansen, Orly jsem taky zkoušela, ale to mi tolik nevyhovuje. Naposledy jsem měla umělé nehty přesně před rokem, a to jen kvůli svatbě. Pak jsem je hned sundala a opět jsem musela doufat v jejich rychlé zotavení. Přiznám se, že představa jak mi brousí celý povrch nehtu mě úplně děsí. Ale zase chápu, že někdo umělé nehty nosí. Já je mít dlouhodobě kvůli nemoci ani mít nemůžu. A mám to štěstí, že mám své nehty (alespoň myslím) pěkné. 



Pilník na tenké a lámavé nehty Essence - The anti-split file

Občas ráda zkouším nové pilníky a tento mám úplně poprvé. Měl by být dobrý pro lámavé a tenké nehty. Jelikož mám dle lékařky nehtovou lupénku, mám nehty oslabené, už nejsou tvrdé jako kdysi a doufám, že mi tento pilník bude vyhovovat. 



Sprej na urychlení schnutí laku Essence - Express nail dry spray

Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Pokud jsem se s něčím u lakování nervovala, bylo to právě nekonečné zasychání laku. Obzvlášť, pokud si dám dvě vrstvy, musím počkat, až je lak nejen suchý, ale i tvrdý. Když je zaschlý, ale pořád měkký, vždycky si nehty o něco otlačím a mám v nich rýhy nebo škrábanečky. A to je v mém případě pak nekonečné opravování nehtů. S tímto sprejem nehty rychle schnou, ale také jsou dobře ztvrdlé. Takže doporučuju všema deseti! 


Cestovní pilník na nehty s pouzdrem 

Naposledy dneska jsem si venku ulomila nehet, nechápu jak a proč, ale občas se mi zlomí hrana nehtu a když nemám pilník, je otázka času kdy se za něco zatrhne a ulomí se kompletně. Takže jsem se konečně rozhoupala a pořídila jsem si cestovní pilník i s praktickým pouzdrem. Měla jsem v autě klasický pilník, ale spíš mi odřel všechno okolo a navíc je to celkem nehygienické mít ho někde pohozený. Mimo to je toto cestovní balení i menší, skladnější, vejde se i do menší kabelky. 



Dekorační nálepky Essence - Nail art effect foils

Když jsem před lety ještě chodila na nehty do salonu, strašně se mi líbily zlaté a stříbrné fólie s kovovým vzhledem. Párkrát jsem si zkoušela nějaké objednat na domácí použití, ale vždycky přišla naprosto nepoužitelná fólie, která se nedala na ty nehty jemně přitisknout (jako to tehdy dělaly dámy v salonu). A konečně se zadařilo, tohle je přesně ta fólie. Tyto jsou v odstínu Golden Galaxy, ale mají i jiné barvy. 


Laky na nehty Gabriella Salvete - Yes, I do! Longlasting enamel nail polish set 

Tahle sada mi učarovala, tento typ laků je momentálně jediný, do kterého jsem ochotna investivat a čas od času si zajdu nějaký nový pořídit. Teď jsem si na Elninu objednala celou sadu ze svatební kolekce Yes, I do! Obsahuje čtyři krásné jemné odstíny, které ale nejsou hnusné vodové a průhledné. Krásně kryjí, ale pořád jsou takové mléčné. A navíc s dokonalým leskem. Dobře také vyplní povrch nehtů, po druhé vrstvě jsou nehtová lůžka dokonale hladká. Ovšem pozor, i jedna vrstva vypadá moc hezky. 






Jeden odstín tu pro vás mám i na ukázku přímo na nehtech. Je naprosto dokonalý. Dala jsem dvě vrstvy, ale hezká je opravdu i jedna vrstva, záleží co se vám líbí. Na zaschnutí laku jsem použila Essence sprej pro urychlení schnutí. Lak byl po aplikaci hezky tvrdý. 



A to je k dnešnímu článku vše. Snad vás nějaký produkt zaujal. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.  


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov