LUSH | parfémy

By Elizabeth Lore - 8/02/2023

V dnešním článku bych vám chtěla představit LUSH parfémy, které rozhodně nejsou jen tak obyčejné. Naopak. Jsou důležité svým složením a výrobou. Vším, co se jich týká. Protože při výrobě Lush hledí předně na naši planetu, chrání ji a vy si tak můžete pořídit parfém, který je ryzí a čistý. Jsou to luxusní parfémy, ručně míchané a to jen z eticky získávaných esenciálních olejů. Suroviny získávané pro  tyto parfémy nijak neubírají přírodě a nezasahují do jejího přirozeného koloběhu. Jsou tedy cruelty free. Věděli jste, že například pižmo, což je složkou mnoha známých parfémů, se získává ze zvířat? Proto LUSH používá jen kvalitní ingredience, esenciální oleje a bezpečné syntetické látky, v případě, že jejich přírodní alternativy nejsou získávány etickým způsobem a nebo nejsou šetrné k životnímu prostředí. 

Co mě osobně zaujalo jsou jejich nápadité a zvláštní názvy, za každým je nějaký příběh nebo vzpomínka na zajímavé místo, které navštívili jejich tvůrci. Při výběru svého parfému jsem si také všimla, že parfémy nejsou nijak rozdělené, tedy na dámské či pánské. Všechny jsou totiž unisex, každý by si měl vybrat podle toho, který mu voní, který je mu nejblíže a co má rád. Na svém blogu jsem mnohokrát zmiňovala, že konkrétní vůně mi připomínají různé momenty, vrátí se mi vzpomínka na konkrétní okamžik. Možná to tak máte také, je to běžná věc. Proto jsem u obou vybraných parfémů nevědomky sáhla po vanilce. Vybírala jsem dlouho, oečlivě a hlavně jsem parfémy zkoušela i na svoji kůži, protože na každém může onen parfém vonět jinak. Nezažila jsem intenzivnější výběr vůně jako tento den. Jsou tak jiné, nesrovnatelné, výjimečné a intenzivní. 





VANILLARY

První parfém, který jsem si vybrala se jmenuje Vanillary. V jeho složení najdete vanilku, jasmín a tonkové boby. Jsou to zklidňující a konejšivé vůně. Díky jasmínu je to neobyčejná vanilková vůně, která zaujme a ve které chce každý číst. Co to vlastně cítí a co je na té vůni tak zvláštního. 

AMERICAN CREAM

Dalším parfémem ne American Cream. Podobně laděná sladká vůně, hřejivá vanilka s květinovými tóny. Vůně, která na mé kůži voní jako jahody namočené ve smetaně, jko krémová šlehačka s vanilkovým pudinkem. V jeho složení najdete vanilku, benzoe a levanduli. Levandule mě v této vůni nepřekvapuje, je nepopsatelně uklidňující, přitom v parfému není nijak čitelná. Jako celek je tento parfém velmi netradiční. Chtěla jsem vůni, kterou jsem nikdy ve svém okolí necítila, něco zvláštního, co mi bude pasovat. 


A to je pro dnešek vše, příště se můžete těšit na další zajímavou oblast z nabídky značky LUSH. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov