Pestaurace | FITMIN

By Elizabeth Lore - 8/12/2023

Pestraurace Fitmin konečně zavítala i k nám do Pardubic. Počasí nám krásně vyšlo a účast byla skvělá. Tolik krásných mazlíčků na jednom místě, to se nám líbilo. S manželem jsme vyrazili s naší smečkou na tohle luxusní psí menu do Tyršových sadů v Pardubicích. Krmivo Fitmin máme lety ověřené, už to bude asi pět let, co naše mazlíčky krmíme právě Fitminem. 


V Pestauraci pejsci dostali pečlivě sestavené vyvážené menu, které jim moc chutnalo! Základem takového menu jsou superprémiová a holistická krmiva Fitmin Purity. K tomu jsou čerstvé suroviny pro správné fungování psího organismu. Výživoví specialisté zajišťují vyváženost všech receptur. V Pestauraci pejskové dostali i pamlsky. O hosty bylo královsky postaráno! Miska s vodou byla samozřejmostí. 













Na místě jste si mohli koupit i různé produkty z jejich nabídky. Krmivo i různé doplňky. My už máme granule pro psy i kocoura zase objednané. 




Byla to skvělá akce. Pestauraci můžete potkat na různých akcích, letos byli v různých městech ČR. Minulý rok jsme Pestauraci potkali třeba na jednom food festivalu. Je to úžasná příležitost pro pejskaře, ale i pro naše miláčky. Těšíme se na příště a děkujeme za pozvání! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov