NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 4/29/2019

Všem přeji pěkný den, už nějakou dobu jsem nepřidávala nákupy a novinky, moje vlastně celkem oblíbená rubrika. Tak se pojďme mrknou na to moje utrácení. Tento rok jsem si už na začátku jara udělala zásobu nového oblečení, hlavně tedy sukně, tílka, šaty. To jsou věci, které nosím neustále. Objednala jsem si i nějaké legíny z Aliexpressu za pár korun, naštěstí super materiál, cena dobrá, takže mi není líto nosit je i doma a na zahradu. Některé ale budu nosit běžně, hledám k nim větší trika a tuniky, tak to se ještě uvidí co kde ulovím, ale asi zase zabrousím na Aliexpress. Začnu touto květovanou sukní. Líbila se mi už dva roky a ani jsem nedoufala, že ji ještě najdu. A povedlo se, konečně měli dobrou velikost, takže ji mám po dlouhém čekání doma. Tady je vidět, že když něco chci, tak to prostě opravdu chci. Ta sukně má boží pudrovou barvu, růžovou. A květy jsou lesklé, hodně lesklé. A každý si toho všímá. P dlouhé době kousek, díky kterému sklízím komplimenty úplně všude. 




Dále tu mám plátýnkovou masku Korika SciBeauty, kterou jste na mém blogu už určitě viděli, jen trošku jinou, minule jsem ji dostala vlastně ve Winter Boxu (Notino mělo v zimě takovou akci s výhodnými balíčky). Tohle je jedna z nejdražších plátýnkových masek, běžně se pohybují kolem padesátikoruny, když uvedu například Garnier. Ale tahle Korika už se pohybuje něco málo přes dvě stovky, ale stojí za to. Pleťové masky pleti dodají hodně, nechodím na kosmetiku, ráda si dopřeju spíš tu domácí péči a investuji do produktů. Tentokrát jsem vybrala detoxikační masku. Korika masky voní tak nějak bylinkově.


A opět Notino akce, k objednávce jsem dostala tonikum Saffee Cleansing Hydra & Pure. Všechny hydratační produkty beru, takže super dárek, k tomu jsem dostala i spoustu vzorečků. Jak parfémky, tak i produkty. Tohle tonikum obnovuje hydratační rovnováhu pleti, minimalizuje tvorbu kožního mazu a má optimální pH 5,5.


Pokud jde o intimní mýdla, nejraději mám Chilly, tentokrát jsem si vybrala novinku Chilly Intima Extrase speciálním pH 3,5. Zamezuje množení bakterií, dodává dlouhodobý pocit svěžesti a obnovuje přirozenou hodnotu pH.


Jarní a vlastně i letní Yankee Candle svíčka s vůní Coconut Splash. Jak jsem psala už stokrát, svíčky palím celoročně a postupně si hromadím nějen podzimní a zimní vůně. Naopak hledám něco svěžího, květinové a sladké vůně. Takhle kokosovka voní samozřejmě po kokosu, ale nečekejte nic přeslazeného.



A nakonec to nejlepší a nejnákladnější. Automatická kulma Philips StyleCare Prestige, lepší není, nedoporučuji ani zkoušet cokoliv jiného. Automatické kulmy velice rády spalují a zamotávají vlasy, ale tahle kráska ve tvaru květu tulipánu je vychytaná a je takřka nemožné, aby vám zničila nebo zašmodrchala vlasy. Má nastavení směru, což je super, točí doleva a logicky tedy i doprava. Pak má možnost nastavení teploty, zvukové upozornění (signalizaci) a jakmile natočíte zcela zasuchaný prameny, tak se zastaví a pípne, boží věc. Pracně jsem to zkoušela a pěkně jsem tuhle kulmu potrápila. Příběhy mých kamarádek a známých o automatických kulmách mě celkem vyděsily, ale tohle je poklad. Hlavně je moc hezká, ten design je perfektní. Zajímala mě taky váha, kdysi jsem si pořídila trojkulmu a kvůli její tíze jsem ji poslala dál, nebylo lehké s ní zacházet. Ale tato kulma má úplně normální váhu, ani s ní nemusíte při práci nějak extra manipulovat, prostě přiložíte k pramínku vlasů, tulipán jej namotá (navine) a je to. Pokud tulipán nakloníte, máte hezké vlny. A pokud ji držíte přímo (rovně), tak vytvoříte moc pěkné prstýnky.







A k mým nákupům je to pro dnešek vše! Příště vám ukážu víc novinek z mého šatníku a poustu nových zajímavých produktů, které jsemj objevila. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov