Vlasové vylepšováky pro blondýny

By Elizabeth Lore - 4/12/2019

Všem přeji pěkný den! Došla mi veliká zásoba vlasové péče a stylingových přípravků značky Tigi, protože jsem totálně propada některým jejich výrobkům. Náhodou se mi dostal do ruky jeden vlasový krém plný třpytek, nádherně vlasy uhladí, i baby vlásky, které mám podél celé pěšinky vlasů. Konečky se s ním dají také uhladit, ale na konečky mám suchý olej. Ale k tomu se postupně dostanu. Podle názvu článku je evidentní, že dnes půjde o typy spíše pro blondýny, ale určitě jsou tyto produkty použitelné i pro brunety a další barvičky. Každopádně perleťové krémy do vlasů, silver šampony a tak podobně jsou určené spíše blondýnám. Blond vlasy jsou hlavně namáhané odbarvováním, takže i stylingové přípravky by neměly vlasy zatěžovat. Vlasy jsou sušší, lámavější. Když máte štěstí, tak jsou skoro zdravé, ale to asi nebývá časté. Celkově odbarvované vlasy si zaslouží více péče a výživy.


Smoothing Lusterizer je heboučký vlasový krém, krémová emulze. Nádherně voní, má svěží květinovou vůní řekla bych. A hodí se opět na uhlazení baby vlásků, ale dobrý je i do délek vlasů.





Laky na vlasy jsem roky nepoužívala, ale teď mám vlasy opět zesvětlované a lokny už tak dobře nedrží tvar, takže lakuji co to jde! U Tigi produktů se mi moc líbí ten kovový vzhled mnohých produktů, včetně tohoto laku na vlasy. Stylingové přípravky jsem vážně léta nepoužívala, ale teď mi prostě vlasy nedrží tvar a ty baby vlasy, to je někdy peklo.



Pakk tu mám opět něco kovového, plechovky Tigi pro vlasový styling s různou intenzitou zpevnění. Mám tu gel, krém a pastu. V tomto případě myslím každému vyhovuje něco jiného, ale například matující vlasové pasty vypadají úžasně. Naopak zase gel s vysokým leskem, mokrým efektem je taky boží. Já je objednala pro syna s přítelem a už to na nich zkouším.





Pro dětské vlasy mi zatím nejvíc vyhovuje ta pasta, hlavně kvůli manipulaci s vlasy.



Therapy For Blondes je sada dvou obrovských balení - EPIC SIZE & MINI PRICE! Jsou z řady. Dumb Blonde, ze které mám produktů asi nejvíc. Ten název je boží, šíleně se mi líbí. Snad to někoho neurazí a neodradí! Šampon je sytě fialový a kondicionér zase sytě žlutý. Je to skoro litrovka, poměr cena/kvalita bomba.



A tady je ten nejopěvovanější produkt opět z řasy Dumb Blonde. Krásný perlěťový vlasový krém, nehorázně jemný, voňavý a ve vlasech dělá divy. Počkala jsem si na sluníčko a nafotila vám jej na sluníčku, není to krása?





Ještě mi tu dva oblíbenci od Tigi chybí, takže vám je ukážu v příštím článku. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov