DÁRKOVÉ KAZETY S PODZIMNÍMI VŮNĚMI

By Elizabeth Lore - 11/01/2021

Všem vám přeji krásný den! Tak schválně, jaká je vaše nejoblíbenější podzimní vůně? Vůně, která vás dokáže v podzimním splínu povzbudit a nebo naopak podtrhnout svou vůni atmosféru podzimu. Já myslím, že celkově jsou jedny z nejúžasnějších vůní parfémy Chloé. Já tu mám dnes dvě, které mám za celé roky prostě nejraději a doporučuji je kudy chodím. 


Chloé Chloé

Těchto vůní je několik, já je rozlišuji jen mašličkou, tedy barvou stužky kolem uzávěru parfému. A děláme to tak myslím všechny, alespoň to kolem sebe vídám a sama to tak dělám. Je to orientální květinová vůně, což je zvláštní, já orientální vůně ráda nemám, ale u této to není nijak znát, není to typická orientální vůně a to díky těm květinám. V hlavě tohoto parfému najdete frézii, sytou pivoňku a liči. Srdcem parfému je růže, konvalinka a magnólie. V základu pak virginský jalovec a ambra. Tato vůně je sice hodně oblíbená, což by mohlo někoho odradit, ale zase musím říct, že jsem ji už dlouho nepotkala. Je to koktejl vůní, který povzbudí a zlepší náladu. V této kazetě je i malý cestovní flakónek do kabelky, velice praktický. 



Chloé Nomade

A z těch novějších vůní patří mezi ty nejkrásnější Chloé vůně jednoznačně Nomade. Vybrat si můžete toaletní i parfémovanou vodu, také je nyní v prodeji Nomade Absolu. V této kazetě máte miniaturu, vhodnou také do kabelky a tělový krém. Já tyto krémy většinou používám i na ruce, když mají vhodnou velikost na cesty. Tento krém je ale větší, takže je ideální opravdu na krmování celého těla a myslím, že nějakou dobu i vydrží. Složení této vůně překvapivě není kompikované. Hlavu, srdce i základ parfému tvoří vždy jen jedna složka. Hlavou parfému je mirabelka, v srdci najdete frézii a v základu velice zajímavý dubový mech, který tento parfém činí jedinečným, alespoň myslím. Přecijen dubový mech nepotkáte v každém parfému. 




A to je pro dnešek všechno. Doufám, že se vám tipy na dárkové kazety značky Chloé líbily a budu se těšit zase příště! Krásný den vám všem! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov