Testování depilačních krémů!

By Elizabeth Lore - 11/02/2021

Všem vám přeji krásný den! Rozhodla jsem se vyzkoušet úplně poprvé depilační krém. A to proto, že mi depilační pásky nedělání dobře, vosk v salonu taky nedopadl dobře a tak mě napadlo zkusit depilační krémy. Proto jsem zvolila dva, které se mi zdály nejideálnější a zároveň jsem si říkala, že by se hodil jeden na pleť a jeden na tělo. Líbila se mi cena, líbilo se mi jejich hodnocení a tak jsem se rozhodla zkusit právě tyto dva krémy. Jeden dražší, jeden levnější. Oba dva jsem už vyzkoušela. 

Wox Smooth Expert

Depilační krém WOX smooth expert je dle mého úsudku asi nejlepším depilačním produktem na pleť a ze všech depilačních krémů se mi dle recenzí a názorů zdál jako jednoznačně dobrá investice. A to říkám hlavně proto, že nepatří mezi ty levnější, ale právě proto jsem i očekávala perfektní výsledek. A pokud jde o pleť, myslím, že připlatit si pár korun není na škodu. Hlavně u takového typu produktu, depilační krém je přeci jen zásah do pleti, je potřeba s ním nakládat opatrně a tak bych asi nevolila úplně to nejlacinější, pokud vím, že produkt nebude dobrý. Ale samozřejmě nízká cena nutně nemusí značit to, že produkt není dobrý. Jen to v případě takového produktu nesmí být hlavním aspektem - ta cena. 

- šetrně odstraňuje chloupky na dlouhé týdny
- účinkuje už od kořínků
- vyživuje a hydratuje pokožku
- je vhodný i pro krátké chloupky


Delia Satin Depilation 

Depilační krém Delia Cosmetics setin depilation jsem si oblíbila předně pro jeho cenu a také pro jeho velice krátké působení. Toto je zrovna ten případ, kdy nízká cena nevylučuje kvalitu. Doba působení je hodně krátká a s chloupky si rychle poradí. Tento depilační krém není určený na pleť, je na tělo a tak bych určitě nedoporučovala jeho použití i na obličej. Mám jej na ruce, ale použít jej můžete na jakékoliv partie. A to se netýká jen žen, ale i mužů. Je vhodný na depilaci zad, dekoltu, odstraní jakékoliv chloupky, které potřebujete odstranit. Depilační krémy jsou obecně ideální pro pokožku, která je citlivá na jakoukoliv jinou depilaci, jako je vosk a jiné způsoby depilování. 

- šetrně odstraňuje chloupky na několik týdnů
- pravidelným používáním snižuje celkové množství rostoucích chloupků
- vyživuje a hydratuje pokožku

    A to je k dnešnímu postu vše, budu se těšit příště. Opět vás čeká pár kosmetických novinek a možná i první vánoční adventní kalendář s kosmetickými produkty., Krásný den vám všem přeji! Vaše E.

    • Share:

    You Might Also Like

    0 komentárov