MOJE AKTUÁLNÍ PÉČE O PLEŤ

By Elizabeth Lore - 11/11/2021

Všem vám přeji pěkný den, v dnešním postu mám pro vás jednu z mých novinek v aktuální péči o pleť. Produkty Lancôme, tedy ty pečující o pleť, mě lákaly už pár let a konečně jsem se k tomu dostala a rozhodla se je vyzkoušet. Hlavně mi došla aktuální péče, takže byl čas zkusit něco nového. Vlastně nikdy nepoužívám stejný produkt znovu, hned po sobě, ale až po čase. Snažím se produkty střídat, protože moje pleť je hodně proměnlivá a hodně se mění její potřeby. Mám období kdy mám pleť nevyživenou, problém s pnutím a pak zase problémy s mastnou pletí nebo s pupínky. Pořád si říkám, že už by se to mohlo ustálit, ale asi nikdy nedočkám. Vím, že nejdůležitější je hydratace, takže toho se držím u výběru nové péče vlastně vždycky. 


Lancôme Tonique Confort DRY SKIN

Tonikum jsem nikdy nenašla dle svých představ. Sice se odlišují na dvakrát, mycím gelem. Nemám ráda odličování odlučovačem pomocí tamponů. Potřebuji vodu a mycí gel. Ale pak je stejně potřeba tu pleť něčím dočistit, vždycky se divím, kolik make-upu na vatovém tamponu po umytí pleti ještě mám. A poslední dobou jsem občas použila (přiznám se) micelární dvoufázovou vodu, kterou mám jen na odlíčení řasenky, jelikož ji ničím jiným nesundám. Ale to byla chyba, dvoufázovka je mastná a micelárka pro moji pleť není vůbec prospěšná, ba naopak. S tímto tonikem je pleť tak hezky svěží a vláčná, voňavá, příjemně hladká. Zatím jsem úplně neodhadla množství, přiznám se, že tím vůbec nešetřím, je neskutečně příjemné na pleti. Je určeno pro suchou a dehydratovanou pleť. 




Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Cream-Gel

Pleťové sérum na gelové bázi je to, co jsem hledala, mám ráda i krémy, ale nic, co pleť zamastí. Postřebuji séra, která se do pleti vpijí a nezanechávají žádný film na pleti. Právě ty na gelové bázi jsou mi nejpříjemnější. Je vhodné pro všechny typy pleti, i pro citlivou. V poslední době mám zrůžovělý obličej i po utření obličeje ručníkem. A vatovými tampony jsem schopná si svou pleť úplně sedřít, i když se snažím na pleť nijak netlačit. Je určen pro dehydratovanou a podrážděnou pleť. 




A to je k mým dnešním produktům vše. Máte rádi pečující kosmetiku této značky? Příště se podíváme na mou aktuální péči o pleť. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov