Barvení obočí a řas s RefectoCil

By Elizabeth Lore - 7/01/2023

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás zajímavý tip na to, jak ušetřit pár korun. A to tak, že si zkusíte nabarvit obočí nebo řasy doma po svém. A za zlomek ceny. K barvení obočí i řas vám stačí jen tyto dva produkty RefectoCil, které vám vystačí myslím i na rok. K nabarvení vám stačí opravdu ždibeček materiálu. A pořizovací cena produktů je velmi nízká. Já si vybrala jen barvu a aktivační emulzi. Ale vybrat si můžete z velké nabídky příslušenství a dalších produktů. A jak se používá? Smícháte jedna ku jedné oba dva produkty, nanesete na obočí přesně ve tvaru, který se vám líbí. Pokud přetáhnete, nic se neděje. Stačí barvu hned setřít tyčinku na čistění uší například. Obočí tak dotáhnete k dokonalosti a k dokonalému tvaru. Barvu na obočí necháte působit 7 až 10 minut, já nechala barvu působit 8 minut a pak jsem ji setřela vatovým tamponem, který jsem namočila do teplé vody. Barvu snadno setřete a máte výsledek. Nedoporučuji na barvu používat mastné produkty nebo dvoufázové odlučovače, nic mastného. A to i výhledově, zbytečně by se barva rychle odstranila. Vydrží vám dva týdny, takže je to velmi uspokojivý výsledek za dobrou cenu a se skvělým efektem. Já osobně nemám čas na návštěvu salonu každé dva nebo tři týdny kvůli barvení obočí či řas a navíc, proč neušetřit, když to jde, že? 



RefectoCil eyebrow & eyelash - barva na obočí a řasy

Zvolit si můžete z mnoha odstínů. Podle toho, jaký vám bude sedět k vlasům. Ale samozřejmě to není pravidlem. I přes to, že jsem blond, používám tmavší odstíny na obočí podle toho, jak jsem zrovna nalíčená. Někdy používám tmavě hnědé obočí, někdy zase světle hnědé v teplém odstínu, skoro do zrzavé. 



RefectoCil eyebrow & eyelash - tekutá aktivační emulze

Stačí vám vlastně jen dva produkty, smícháte jedna ku jedné aktivační emulzi s barvou, v nějakém malém kalíšku. Ten si ale také můžete objednat v zajímavém setu s dalším příslušenstvím. Já použila staré víčko od krému na oči, maličké. A na barvení obočí jsem použila jeden starší nepoužívány štětec na obočí, plochý. Ten, co běžně používám na líčení obočí. Dlouho jsem se toho bála, barvení obočí doma jsem chtěla vyzkoušet opravdu spoustu let, nebyla jsem schopná se k tomu jednoduše řešeno dokopat. Bála jsem se oxidace barvy a že se to prostě nepovede, ale je to šíleně snadné. Nic se nemůže stát. Bála bych se třeba domácí laminace obočí, to ano, protože jsem viděla už několik žen, kterým obočí po laminaci vypadalo. A sama mám zkušenost ze salonu, byla jsem na laminaci obočí a při běžném odličování jsem si všimla, že mi na vatovém tamponu zůstávají chloupky z obočí, které mi opravdu nikdy nepadaly. Nikdy se mi nestalo, že by mi padalo obočí a zůstávalo na odličovacím tamponu nebo na obličeji během dne. Můžu být ráda, že mi vypadlo jen pár chloupků. Spozorovala jsem určitá lysá místa, ale nevím, jestli to je díky té laminaci (pravděpodobně ano). Takže laminaci nedoporučuji ani doma, ani v salonu. Ani tam totiž nemáte záruku, že to budou umět. Je to stejné jako v kadeřnictví, nikdy nevíte, co vám udělají. Člověk může udělat chybu kdykoliv a já na to měla celkem štěstí. 


Jako celek hodnotím tyto produkty a značku celkově, velmi kladně. Porovnání nemám, jelikož jsem nic jiného nezkoušela a ani to nemám v plánu, protože jsem maximálně spokojená se sytostí barvy, z výdrží barvy a také s cenou jednotlivých výrobků. Všem vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov