JARNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 4/24/2020

Po dlouhé době tu máme random, fotky z mých dnů, pár doporučení a spoustu nových věcí, ze kterých mám radost. Od Vánoc jsem si ještě neudělala čas na nafocení mojí nové šatny, což mě mrzí, ale je fakt, že jsem si ještě neustálila finální představu. Naposledy včera jsem šatnu trošku předělávala. Taky mě lákají skleněné průhledné šuplíčky s podsvícením, ale nejsem si tím jistá. Uvidíme! Taky chci renovovat nějaký nábytek, který mám schovaný, bude s tím docela práce, ale už mám nachystanou brusku i barvy, tak se to konečně pohne. Pak vám šatnu ukážu!


S jarem přichází i barevné rtěnky a lesky na rty. Myslím, že tohle jsou moje nejoblíbenější. Proto je mám v horní přihrádce hned po ruce. Musím říct, že na Instagramu mi nejvíc chválíte tu fialovou! Jsou to matné rtěnky Maybelline, Rimmel a lesky na rty Elizabeth Arden. 


Pleťová séra Dior mám doma už nějakou chvíli. Momentálně nejvíc používám Plump Filler, je skvelý, používám ho na den i noc. A jedna nabraná pipeta mi stačí na pleť i krk. Na dekolt teď nic nedávám. Hodnotím tato séra jako nejlepší ze všech, co jsem kdy vyzkoušela. Ale zároveň bych chtěla vyzkoušet i další Capture Youth. 



Jaký je podle mě ideální jarní parfém? Oblíbených jich mám několik, ale tento rok jsem do sbírky zařadila i tuto jasmínovou vůni Michael Kors. Kdo by nemiloval jasmín! Vůně se jmenuje Glam Jasmine. Složení je jednoduché, ale perfektní. Santalové dřevo, bílá květina, cassis a samozřejmě jasmín. 


Košíčky už znáte! Já je používám na všechno. Ještě jsem si vybírala jeden menší na sbírání bylinek, už jste byli letos někde sbírat medvědí česnek? A kdo si košíček nepamatuje, najdete ho na www.prouti.cz!




Poslední dobou mi největší radost dělají nové doplňky do kuchyně. Nakoupila jsem si nové mísy, pekáčky a taky nějaký porcelán. 


Pořád objevuji nové recepty, naposledy jsem pekla Rafaello řezy se zakysanou smetanou, šlehačkou a rovnou jsem ozdobila i kuličkou Raffaelo, kterou jsem nedávno dostala od přítele jen tak pro radost. Postup je velice zajímavý. Možná vám napíšu pak i recept!



A to je k dnešnímu dni vše! Doufám, že to doma zvládáte dobře. Je potřeba si každý den nějakým způsobem zpříjemnit! Toho se držím. Mějte krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov