Pleťová séra Christian Dior Capture Youth

By Elizabeth Lore - 4/03/2020

Všem vám přeji pěkný den! Nadešel zase čas investovat do nějakého lepšího produktu. Rozhodla jsem se pro séra Dior Capture, vybrala jsem si dva typy, které moje pleť potřebuje a rozhodla jsem se, že je budu střídat. Jelikož mám pleť citlivou, suchou a mastící se díky občasné nedostatečné hydrataci, nedokázala jsem si vybrat jen jeden typ. Sama jsem studovala, jakým způsobem je nejlepší séra používat. Jak je kombinovat s běžnou péčí o pleť, kdy nanášet a zda vůbec nanášet pleťový krém, když používám sérum a tak dále. Doposud jsem séra používala místo pleťového krému a nebo jsem sérum s krémem prostě střídala čistě pocitově, podle toho jaká byla moje pleť. 



Youth Plump Filler

Sérum Plump Filler je vhodné pro dehydratovanou pleť, kterou právě mám. Snažím se používat hydratační produkty asi dva nebo tři roky, od té doby co mi to doporučila kožní lékařka. Díky ní jsem zjistila, že hlavní příčinou mastné pleti je dehydratace, proto se pleť mastí. Někdo používá produkty pro mastnou pleť, i když mastnou pleť třeba nemá. Pleť je hlavně dehydratovaná a s tím souvisí i stárnutí pleti. Toto sérum mi bylo doporučeno k líčení, jako podklad!




Youth Matte Maximizer 

Sérum Matte Maximizer je vhodné pro smíšenou, mastnou, problematickou pleť. Což je bohužel stav mé v pleti, když je nejhůř. A to bývá často, obzvlášť díky PMS, každý měsíc. Pokaždé se něco objeví a vyraší nějaké překvapení. Snad se toho někdy zbavím, ale pokud jde o akné, je to i o stravě. Na takové ty doslova rozrýpané pupínky mi zabírají právě séra, nikoliv krémy. Krémy mi to jen zhoršují, nevím proč. Přešla jsem teď celkově na séra a na oleje, zahojily se mi jizvičky po akné (nemám sice úplně jizvy, ale takové ty flíčky a někdy i stroupky).




Moc jsem si oblíbila toho světlého séra jménem Plump Filler a přiznám se, že hlavně kvůli té vůni a pocitu na pleti se zařadil mezi mé stálice, mezi mé nejbolíbenější produkty. Pro dnešek je to vše a jávám přeji krásný den! Vaše E.








  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov