Hydroláty MY

By Elizabeth Lore - 11/10/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním článku bych vám ráda představila novou značku pečující kosmetiky MY. Jsou to stoprocentně přírodní produkty původem z Indie, Jižní Afriky nebo Maroka. Na goldhair.cz si můžete vybrat z řady produktů, já vám chci dnes představit konkrétně tyto 3 produkty. Jedná se o okurkový hydrolát, marulový olej a mýdlo Olivello. Tak se na to mrkneme!

Začneme tedy okurkovým hydrolátem, má všestranné využití, jeho hlavním účinkem je hydratace, také je ideální na spáleniny, udržuje svěžest a pružnost pokožky a také je vhodný pro ředění pleťových masek. Návod na pleťovou masku je jednoduchý, hydrolát smíchejte s jílovým nebo tělovým máslem a naneste na očištěnou pokožku, opláchněte po 10 až 15 min. Dále můžete tento hydrolát využít na čištění obličeje, jednoduše nanesete na vatový tampón a pleť očistíte. Dále jej můžete využít jako sprej na obličej, stačí zavřít oči a z dostatečné dálky, cirka z dvaceti centimetrů nastříkáte na obličej jako osvěžovač. Abyste získali mimořádně osvěžující úlevu doporučuji hydrosol uchovávat v chladničce. Využít jej můžete také jako aditivum do koupele, stačí přidat do koupelové vody. Pokud jde o péči o vlasy, stačí nastříkat na čisté vlasy a jemně vmasírovat do vlasů a do pokožky hlavy, bez oplachování. Využití je opravdu široké, použít jej můžete také jako osvěžovač prádla, zklidňující sprej nebo aromatickou náhražku vody v receptech osobní péče, například můžete vylepšit okurkovou vůní své krémy, pokojové mlhy a další produkty.



Dalším produktem na který se zaměříme je marulový olej. Je antimikrobiální, má anti-aging účinky a také je hydratační. Je to stoprocentně čistý organický, za studena lisovaný přírodní olej. Tento olej má přezdívku "elixír mládí", pro své revitalizační schopnosti je ideální pro problematickou a poškozenou pokožku. Obsahuje mnoho mono nenasycených mastných kyselin a přírodních antioxidantů. Je bohatý na rostlinný zdroj Omega 9 mastných kyselin a je velmi bohatý na vitamíny C a další oxidanty. Zklidňuje pokožku náchylnou k akné, je vhodný na suchou a svědící pokožku a také chrání pokožku hlavy před různými problémy. Je tedy vhodný na obličej, tělo i vlasy.


Posledním produktem který vám chci dnes ukázat je mýdlo Olivello. Obsahuje rakytníkovým olej a je vhodné na suchou i podrážděnou pokožku, udržuje její hydrataci a je vhodné po opalování. Kokosový olej a bambucké máslo mají příjemné ošetřující účinky. Bambucké máslo má vysoký obsah mastných kyselin, které jsou potřebné k udržení vlhkosti pokožky. Toto mýdlo je relaxační, hydratační, regenerační a je vhodné tedy po opalování, ať už po opalování v soláriu nebo na sluníčku. V jeho složení najdete vodu, již zmíněný kokosový olej a bambucké máslo, olivový olej, ricínový olej, rakytníkový olej, oxid titanu, Micu (zjistit výslovnost) a stoprocentně přírodní mandarinku a pomeranč. 




Všechny tyto produkty je dobré spotřebovat ideálně do 3 měsíců po otevření a je důležité skladovat je na suchém a temném místě. Což je běžné u kvalitních přírodních kosmetických produktů. Pro dnešek to bude vše a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov