PÉČE O PLEŤ s produkty HYLABOOST od Revolution SKINCARE

By Elizabeth Lore - 12/20/2021

Všem vám přeji hezký den, dnes si představíme několik produktů pečující kosmetiky Makeu-Up Revolution, jedná se o Revolution SKINCARE, konkrétně o produkty z řady Hylaboost. Tato řada produktů je vhodná pro všechny typy pleti a také řekla bych pro všechny věkové kategorie. Pro pleť suchou, s vráskami či pro zralou pleť. Pokud se vám úplně nechce do injekčních výplní u estetického dermatologa, zkuste řadu Hylaboost. Jak už název této řady napovídá, hlavní složkou je kyselina hylauronová, největší bojovník s vráskami! Všechny tyto produkty jsou veganské. 

HYLABOOST Fine Line Filler 

Prvním produktem je tahle zajímavá injekce krásy, intenzivní koncentrovaná péče pro korekci vrásek. Je vhodná pro všechny typy pleti, pleť hydratuje, vyživuje. Slibuje lifting pleti a má anti-aging účinky. Aktivními látkami je předně kyselina hylauronová a také panthenol. Aplikuje se přímo na vrásky, nanášení je praktické díky silikonovému zakončení. Nenanáší se na celou pleť, ale opravdu jen na vrásky a problematická místa. 
 




- pomáhá vyhladit vrásky a jemné linky
- zpevňuje kontury obličeje
- dodává potřebnou hydrataci a výživu
- rozjasňuje a zjemňuje povrch pleti


HYLABOOST Lip Fix 

Dalším produktem je intenzivní hydratační balzám na rty s kyselinou hylauronovou. Je vhodný pro všechny typy pleti, předně pro citlivou a suchou - tedy logicky po suché nebo citlivé rty na mráz a změny teplot. Zároveň je v moc pěkném balení, stejně jako všechny produkty této řady. Hlavními účinky je hydratace, regenerace a výživa rtů. Aktivními látkami je opět kyselina hylauronová a panthenol. 




- hloubkově hydratuje
- intenzivně vyživuje
- zanechává rty jemné a hebké
- napravuje popraskané rty


    HYLABOOST Multiweight Serum

    A posledním produktem v dnešním článku je multiaktivní sérum, jak jinak, než s kyselinou hylauronovou. I toto sérum je vhodné pro všechny typy pleti, včetně suché a citlivé. Pleť rozjasňuje, vyživuje a hydratuje. Je vhodné na den i noc, záleží spíše na tom, jaký produkt vám vyhovuje přes den nebo noc. Já jej používám raději na noc, jelikož přes den nosím líčení a jako podklad používám konkrétní krém, na který jsem momentálně zvyklá a který mi u líčení na pleti nedělá neplechu. Obsahuje i panthenol. Malé množství séra vklepejte jemně konečky prstů do pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Péče o krk a dekolt je stejně důležitá jako pleť o vaši tvář. Toto sérum pleť omlazuje, navrací jí její svěžest a mladistvou krásu. Pleť účinně hydratuje a vyživuje. 


    - účinně hydratuje a vyživuje pleť
    - regeneruje pleť
    - předchází podráždění pleti
    - navrací pleti svěžest
    - navrací pleti mladistvou krásu




    A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám dnešní tipy na pečující produkty líbily a že nějaké třeba vyzkoušíte. Vybrat si můžete z mnoha produktů Revolution SKINCARE, které má v nabídce Notino. Řada Hylaboost je super, stojí za to. Přeji vám hezký zbytek dne! Vaše E.

    • Share:

    You Might Also Like

    0 komentárov