PÉČE O VLASY S PRODUKTY L'Oréal Proffesionnel

By Elizabeth Lore - 12/13/2021

Všem vám přeji krásný den! Dnes mám pro vás post o vlasové kosmetice, kterých ale bude více, jelikož jsem za poslední rok vyzkoušela zpoustu vlasové kosmetiky a dlouho jsem vám o ní nic nesepsala. Dříve byly vlastně vlasové posty na mém blogu těmi nejčtenějšími, pamatujete na moje vlasoposty? Byla by škoda v této vlasové rubrice nepokračovat. Zkouším produkty, které kolikrát sama nemohu nikde na žádném blogu dobledat, abych se seznámila se zkušenostmi ostatních. Většinou do takových produktů skáču prostě naslepo. U jedné z mých kadeřnic jsem měla možnost poznat nespočet produktů značky L'Oréal Proffesionnel. A to i tuto řadu SOURCE. Řada source obsahuje sezamový olej a jakékoliv produkty s oleji mým vlasům prostě svědčí, na tom není co pokazit. V dnešní době myslím každá z nás vybíra produkty předně podle složení, vůně, vlastností a podle toho, pro jaký typ vlasů jsou produkty určeny, nebo také pro jaké roční období. Já produkty na vlasy střídám právě i podle ročních období, protože mráz, slunce, mořská voda, to všechno má určitý vliv na vlasy a tak je třeba tomu přizpůsobit i péči o vlasy. A v neposlední řadě, je opravdu dobré vlasovou kosmetiku střídat, alespoň jsem o tom četla několik článků a probírala jsem to s lidmi z oboru. Jakmile vypotřebuji produkty jedné řady, načnu úplně jiné produkty, které mám již připravené. 


MASKA NA VLASY L'Oréal Proffesionnel Source Essentielle Nourishing Masque

Maska na vlasy L'Oréal Proffesionnel Source Essentielle Nourishing Masque obsahuje sezamový olej, jak už jste se dozvěděli v úvodu dnešního článku. Je to přírodní vyživující maska, která má vlastně okamžitý účinek. A ten účinek je takový, že máte své vlasy jako po návštěve kadeřníka. Samozřejmě se musíte ještě postarat o kvalitní foukanou, pak se budou dít divy. Maska je tedy přírodní, takže neobsahuje silikony, kterým se určitě většina z vás snaží vyhýbat.  Celých 99% složek tohoto produktu je přírodního původu. Vlasům dodává výživu, kterou vlasy tolik potřebují. 



ŠAMPON NA VLASY L'Oréal Proffesionnel Source Essentielle Nourishing Shampoo

Tento šampon má šetrné sloužení, zde je 96% složek přírodního původu, což je o něco méně než u složení masky. Je také bez silikonů a parabenů. Stejně jako maska je vhodný pro suché a mírně citlivé vlasy. Má lehkou gelovou konzistenci a je obohacený o sušené jasmínové květy. Vlasy zanechává lesklé, hebké a vitální. U mytí vlasů nejde jen o vlasy jako takové, ale také o odstranění veškerých nečistot a hlavně mazu z pokožky hlavy. Spolehlivě odstraňuje veškeré nahromaděné usazeniny, nečistoty a přebytečný maz z pokožky ve vlasové oblasti. Sezamový olej obnovuje přirozenou pružnost vlasů, díky tomu šamponu jsou vlasy plně vyživené a intenzivně hydratované. Voní po bergamotu, vanilce a pomerančích. 



A to je k dnešním produktům vše. Doufám, že se vám zalíbily a třeba je také vyzkoušíte, Notino má hned několik produktů této řady. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov