VÁNOCE S LUSH

By Elizabeth Lore - 12/17/2021

Všem vám přeji hezký den, mnozí jste je možná už zaregistrovali na mém Instagramu, ale byla by škoda vám je neukázat i tady na mém blogu. Koupelové bomby mám moc ráda a ty LUSH jsou nejlepší, nejbarevnější, nejtřpytivější a mají ty nejkouzelnější tematické tvary každý rok. Vždycky se těším an další kolekci. Většinou bývají na významné svátky, ta vánoční je vždycky výjimečná. 

You shall go to the ball

Tento rok jsem jako první chtěla vyzkoušet tento kočár od Popelky, je to má oblíbená pohádka z dětství a myslím, že to tak má spousta z nás. Ten kočár je tak nádherný! Voní po jahodách, je růžová, žlutá a plná zlatých jemných třpytek. 



The North Pole

Koupelová pěna vám dopřeje hydratační koupel v ovocném punči. Bílá část se rozdrobí pod tekoucí vodu, ta vytvoří bubliny. Žlutá část je koupelový olej, tu necháte rozpustit v napuštěné vaně. Obsahuje hydratační kakaové máslo. 



Golden pear

Zlatá hruška vypadá jako nějaký luxusní zákusek, že? Aleposň tedy pár lidí si to u nás doma myslelo a na Instagramu to samé. Požitkářský sváteční ovocný peeling. Obsahuje mořskou sůl, silici z opuncie a špetku praskavého prášku. Hrušku stačí namočit, promnout v rukách a pak masírovat pokožku. Vystačí na dvě použití, takže je dobré rozdělit si ji na dva díly. 



Jak se vám líbí? Já věřím, že moc. Zajděte do prodejny LUSH a udělejte si Vánoce zase o něco hezčí. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov