KÉRASTASE ŘADA BLOND ABSOLU

By Elizabeth Lore - 12/15/2021

Všem vám přeji hezký den! V dnešním postu si představíme řadu produktů, která na mě v poslední době vyskakuje úplně všude. Produkty z řady Blond Absolu slibují péči o vlasy a zajištění jejich zdraví a to třeba i v případě, že přecházíte z tmavých vlasů na blonďaté. Je to kosmetika určená pro zesvětlované a melírované blond vlasy. Řada Blond Absolu obsahuje celkem osm produktů - časový krém pro hloubkovou péči Blond Absolu Cica Fresh, šamponovou lázeň Bain Ultra-Violet, intenzivní vyživující olej Huile Cicaextreme, šamponovou lázeň Bain Lumière, masku Ultra-Violet, finální péči Cicaplasme, regenerační masku Cicaextreme, krémový šampon Bain Cicaextreme a noční sérum Cicanuit. Já si zvolila dva produkty - šamponovou lázeň Bain Lumière a masku Cicaextreme. Kérastase používám už dlouhé roky s menšími přestávkami, ale vždycky když se ke Kérastase vrátím, hrozně si ty produkty užívám, celý proces mytí, celý koupelnový rituál. Kérastase má totiž něco víc, jsou to luxusní produkty, které miluji a vždy si za nimi budu stát. 




Šamponová lázeň Kérastase BLOND ABSOLU Bain Lumière

Tento šampon nejen, že vlasům dodává lesk a hebkost, ale také neutralizuje žluté tóny. Aktivními látkami je moje tolik oblíbená kyselina hylauronová. Tyto produkty jsou vhodné pro všechny typy vlasové pokožky. Kyselina hylauronová dodává vlasům zpevnění a působí také preventivně proti jejich poškození. Další zajímavou složkou je protěž alpská, která má antioxidační účinky, navíc také chrání a zjemňuje vlasová vlákna. Dobře pění, ale i tak si ráda dopřeji větší množství. U takových šamponů, které tónují vlasy, je nechávám ve vlasech chvíli nenapěněné, nanesu na vlasy, napěním opravdu minimálně, nechám působit a pak teprve klasicky drbu a pěním. Vlasy samozřejmě nedrbu silou, spíše pokožku hlavy, kterou je opravdu potřeba vydrbat, jak se říká. A musím podotknout, že i u vysoušení vlasů ručníkem není dobré ty vlasy drbat, spíše vysát přebytečnou vodu, ideálně ještě do vlhkých vlasů nanést olejíček a pak nechat volně proschnout. Až nakonec fénuji. 

- odstraňuje nečistoty
- vlasy jsou až 8x zářivější 
- lesk a záře vlasů vydrží až 24 hodin
- dodává vlasům dlouhotrvající hydrataci
- odstraňuje částice znečištěného ovzduší
- vlasy jsou 11x méně náchylné k lámání




Maska na vlasy Kérastase BLONDE ABSOLU Cicaextreme

Tato maska je hloubkově regenerační, vlasům dodává regeneraci a hydrataci. Já ji ráda používám u každého mytí místo kondicionéru. Někdo nanáší masku jen do konečků, někdo i do délek. No a já se toho nebojím a jednou za měsíc masku nanesu opravdu všude, ale o to lépe ji pak musím vymýt. V takovém případě pak nedávám už ani olejíček. Hlavní aktivní látkou je v tomto případě stejně jako u šamponové lázně kyselina hylauronová. Vlasy dokonale vyhlazuje, posiluje a regeneruje. Kyselina hylauronová a olej z protěže zabraňují lámání vlasů, roztřepení konečků, zacelují vlasová vlákna a intenzivně hydratují. Usnadňuje rozčesávání a vlasy nijak nezatěžuje. Maska se aplikuje na celou délku vlasů a po pěti minutovém působení se spláchne teplou vodou. Pak už jen stačí kvalitní foukaná a budete mít krásné vlasy jako od kadeřníka. 

- hydratuje a posiluje vlasová vlákna
- usnadňuje rozčesávání vlasů
- zaceluje vlasová vlákna
- vyhlazuje
- dodává vlasům lesk
- regeneruje
- zabraňuje třepení konečků
- zabraňuje lámání vlasů



A to je k dnešnímu postu vše. Doufám, že se vám tipy na produkty líbí a že si nějaké také vyzkoušíte. Stojí za to! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov